Een combinatie van vasthoudend en robuust verdedigend Goedkope Voetbalshirts Kopen geblokkeerd houdt de voorsprong van Brazilië goed vast

Fred scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd toen Brazilië hun voorbereidingen voor de wereldbeker afsloot met een hard bevochten 1-0 overwinning op Servië.

De Selecao worstelden om hun Europese tegenstanders te breken toen in de 58e minuut de aanvaller vakkundig een lange bal naar voren stuurde van Thiago Silva voordat hij naar huis tikte.

Brazilië had kansen om bij te tellen, maar moest je genoegen nemen met een kleine overwinning.

Nadat de midcountrewereld niet door Panama was getest, waren de WK-gastheren op volle kracht voor de botsing tegen de zijde van Ljubinko Drulovic.

Ze waren echter terughoudend voor grote spreuken België WK shirt 2018 kopen en coach Luiz Felipe Scolari zal zich ervan bewust zijn dat ondanks de welverdiende winnaar van Fred, de verbetering wordt vastgehouden.

De overwinning van Brazilië kan weinig doen om een ​​verwachtende natie met meer zelfvertrouwen te vullen. Echter, met Neymar krijgt bijna 80 minuten actie op zijn weg naar volledige fitheid en Fred scoorde zijn eerste in Brazilië kleuren sinds de Confederations Cup, er zijn redenen voor de gastheren om Wees optimistisch.

Na een levendige opening van beide zijden, Aleksandar Kolarov verscheen eerst als verergerde hij een poging wijd van de linkerhand van Julio Cesar
00.003.011
Na negen minuten.

Neymar profiteerde toen bijna van een blokkering die toevallig op zijn pad terechtkwam – alleen voor Ivanovic om een ​​goed getimede en laatste tackle te produceren.

Een combinatie van vasthoudend en robuust verdedigend Goedkope Voetbalshirts Kopen geblokkeerd houdt de voorsprong van Brazilië goed vast, hoewel Fred dreigend dreigt te worden – zijn onderdompeling stoot binnen 24 minuten weg.

David Luiz werd gedwongen tot een snel opruiming na Kolarov’s felle aflevering voor Aleksandar Mitrovic verspilde de beste kans op de helft, kop wijd met het doel tot zijn genade.

Luiz en Thiago Silva, die vanaf volgend seizoen in Paris Saint-Germain zullen samenwerken, werden daarna bijna halverwege gemengd, maar een buitenspelige vlag redde Brazilië toen Lazar Markovic zich bekeerde.

Scolari ruilde Oscar voor Willian tijdens de pauze, vermoedelijk in een poging om de boel op te schudden, maar Brazilië zag er nog steeds uit als een soort van.

Inderdaad, Dusan Tadic had misschien de score voor Servië kunnen openen als hij had gokken om een ​​kruising te bereiken in de box van de gastheer.

Fred zorgde er vervolgens voor dat het eerste bloed naar Brazilië ging, de spits slim de bezorging van Thiago Silva op de borst om Branislav Ivanovic uit het spel te halen en vervolgens de bal voorbij Vladimir Stojkovic te porren – ondanks struikelen voordat hij dit deed.

Neymar, levendig maar verre van zijn gevaarlijke beste, flitste toen een inspanning over de dwarsbalk aangezien zijn partij probeerde om de scoreline nadrukkelijker te maken.

Er waren geen doelen meer, maar Servië Milos Jojic en Brazilië voorwaarts Jo raakte het houtwerk in de slotfase.

Brazilië opent hun WK-campagne tegen Kroatië op 12 juni en hoopt op een vloeiendere vertoning.