favorieten van de goedkoop voetbaltenue Italiaanse competitie

“We moeten ons zeer en zeer serieus voorbereiden op de wedstrijd, want die van ons team opent volgend jaar wedstrijden – onmiddellijk na een onderbreking van tweeĆ«neenhalve pauze.

“Het is noodzakelijk voor ons om zowel fysiek als mentaal te zijn, en niet te vergeten dat Rome een voetbal van zeer hoge kwaliteit is, beschouwd als een van de favorieten van de goedkoop voetbaltenue Italiaanse competitie. We moeten rekening houden met al die subtiliteiten, om elk detail te overwegen, want er zijn geen minder belangrijke dingen in het voetbal.

Coach Fonseca, die zijn belofte hield om zich te kleden als een persconferentie na de wedstrijd na de kwalificatie voor de Ronde van 16, was ook tevreden met Roma.

“Alle teams in deze fase van het toernooi zijn sterk. En tegelijkertijd merk ik op dat we in de Ronde van 16 jaar in staat waren om zulke grote clubs als Barcelona en PSG te vermijden – ze zouden veel moeilijker zijn.

“In ieder geval beschouw ik Roma niet als een zwakke tegenstander, maar het is waarschijnlijk handiger om met hen te spelen. We hebben een vrij lange winterstop voor de boeg, maar genoeg tijd om voetbalshirts kopen ons op de best mogelijke manier voor te bereiden op de confrontatie.

“Roma zijn erg sterk en hebben uitstekende spelers. Ze wonnen een moeilijke groep met Chelsea en Atletico. We begrijpen dat de tegenstander het waard is en niet gemakkelijk zal zijn.

“Voor mij zijn Napoli momenteel het beste team in ItaliĆ« en elimineren we ze. Ik zal Rome echter niet onderschatten. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *