Het voetbaldoel van Rusland is om het team te laten deelnemen aan de volgende fase van de competitie

Rusland vice-voorzitter vice-voorzitter Rusland, parttime 2018 Rusland World Cup-ambassadeur Nikita – Simonyan, onlangs een interview aanvaard met FIFA-website, 60 jaar geleden voor het eerst beoordeeld op het podium in de World Cup-ervaring, sprak ook over zijn aankomende kijk op de Russische Wereldbeker. Dit jaar zal een mijlpaal zijn voor het Russische voetbal, want het is de 60e verjaardag van het eerste wereldkampioenschap voetbal in de Russische geschiedenis en de eerste keer dat ze debuteerden bij het WK. Ruslands meest prestigieuze toernooi begon in 1958 in Zweden, toen Rusland’s voorganger, het voormalige Sovjet-team, in de 1/4 finale zat, gevolgd door een 0-2 nederlaag tegen de host in de halve finale. Gebruik de naam en het nummer dat je wilt om de Voetbalshirts WK 2018 aan te passen.

De kapitein van het team, de 91-jarige Simoniaan, was zijn eerste record in de race voor de voorganger van Rusland, de voormalige Sovjet-Unie. Ondanks zijn leeftijd is hij nog steeds actief in zijn baan voor de welvaart van de sport in zijn eigen land. Hij vertegenwoordigde onlangs Rusland, woonde de finale van de Wereldbeker 2018 bij en trad op als loterijassistent.Rusland shirt wk 2018, aangepast voetbalshirt met uw favoriete naam en nummer.

Simonian’s persoonlijke moment van eer was de voorganger van Rusland, de voormalige Sovjet-Unie, in de Wereldbeker die de 2-2 remise tegen het Engelse team opende. Hij opende de wedstrijd voor het team in 13 minuten. Maar toen hij over de kwestie sprak, bleef hij bescheiden. Niemand kan zijn rol in de geschiedenis van het Russische voetbal echter onderschatten. In veel opzichten is hij Russisch voetbal.Goedkope Voetbaltenue bedrukken, we bieden de beste service en snelle levering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *