zijn teamgenoten moesten om Voetbalshirts Kinderen Kopen kalmte vragen toen de fans

Een eerste helft van de strike van Shane Smeltz overhandigde World Cup outsiders Nieuw-Zeeland een shock 1-0 overwinning op Servië in een pre-toernooi vriendelijke hier op zaterdag.

Smeltz, een A-League spits met Gold Coast United, vond het net voor de All Whites na 21 minuten tegen een Servische kant die zelden dreigde ondanks een Real Madrid Voetbaltenue kids goedkoop positie van 63 plaatsen boven hun rivalen.

De Serviërs misten kapitein en Inter Milan spits Dejan Stankovic en verdediger Ivan Obradovic.

Na de schok van een achterstand, miste verdediger Neven Subotic Servië de beste kans voor een gelijkmaker in de 38e minuut, toen hij een kopbal niet afrondde op slechts twee meter van Mark Patson in de Kiwi-goal.

Kapitein Nemanja Vidic en zijn teamgenoten moesten om Voetbalshirts Kinderen Kopen kalmte vragen toen de fans van Servië hun frustratie uitdrukten door voorwerpen op het veld te gooien met sommigen die het zelfs op het terrein gooiden.

Servië wordt getrokken in Groep D in Zuid-Afrika tegen Duitsland, Ghana en Australië. Ze spelen Polen op een vriendschappelijke manier op 2 juni in Kufstein, Oostenrijk.

Nieuw-Zeeland is in Groep F met Italië, Paraguay en Slowakije en speelt op 4 juni nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Slovenië in Maribor.