Betaler: Ik ben ervan overtuigd dat ik kan spelen voor Frankrijk in de World Cup

Marseille-middenvelder Payer zei in een interview met TV-voetbal dat hij zich geen zorgen maakte over de selectie voor het Franse team. Payer zei dat hij er vertrouwen in had dat hij met Frankrijk naar het WK in Rusland zou gaan. Payet blijft voorzichtig over de huidige competitieprestaties van het team. “We staan ​​op dit moment op de tweede plaats in de competitie, maar ons doel voor het seizoen is om de top vier in de competitie te houden en we zullen onze doelen niet gemakkelijk veranderen en we zullen hard werken om onze missie te volbrengen.”Voetbalshirts WK 2018, al onze truien bieden aanpassingen Option.

Dit seizoen speelde Payet 19 keer in de competitie, scoorde 4 doelpunten, stuurde ook zeven assists. “Het laat zien dat zowel mijn gezondheid als het spel goed aanvoelen en ik kijk uit naar de toekomst.” Mijn doel is om aan het einde van het seizoen naar de Russische Wereldbeker te gaan en de felle concurrentie in elk deel van het Franse team, maar ik maak me geen zorgen omdat dit uiteindelijk afhangt van mijn prestaties. Als ik mijn niveau laat zien, zal ik een kans winnen om naar Rusland te reizen. Ik zal lid zijn van het Franse team, dit is een heel mooie zaak. “Frankrijk shirt wk 2018, aangepast sweatshirt met uw favoriete naam en nummer.

“Als ik niet op de grote lijst van het WK zou verschijnen, zou ik ervoor kiezen om een ​​pauze te nemen, wat een van mijn grootste teleurstellingen zou zijn, maar als ik naar het WK ging met het Franse team om te slagen, zou ik graag willen hebben een Frans televisiestation om de weersvoorspelling uit te zenden. “Goedkope Voetbaltenue bedrukken, we bieden de beste service en snelle levering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *