teruggekeerd naar de top Voetbalshirt Kind Kopen van de Brasileirão na een vermakelijke

Botafogo is teruggekeerd naar de top Voetbalshirt Kind Kopen van de Brasileirão na een vermakelijke 3-2 overwinning op Vasco Da Gama op zondag.

De bezoekers kwamen perfect op voorsprong toen Rafael Marques de buitenspelval sloeg en de bal in de 23ste minuut de onderste hoek inrolde.

De Nederlandse veteraan Clarence Seedorf verdubbelde hun voorsprong 15 minuten voor de rust, toen hij de doorgaande bal van Vitinho oppikte en de bal over de aankomende doelman dook.

Vasco sloeg echter onmiddellijk na de pauze terug toen André twee doelpunten net zoveel minuten nette.

Juninho Pernambucano draaide briljant tussen de twee Vasco-middenruggen en zette de spits neer om een ​​leeg net aan te boren, voordat hij het snelst reageerde om een ​​teruggekeerde poging van de paal af te vuren.

Maar Botafogo stond slechts kevin de bruyne shirt kopen twee minuten later weer vooraan, want Marques scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, dat een waardige winnaar bleek te zijn.

De spits sneed terug naar binnen om een ​​glijdende uitdaging in de doos te voorkomen en bal de hoek hoog in de bovenhoek, waardoor doelman Diogo Silva geen kans kreeg.