voetbal tenue Jose Mourinho brengt de oversteek weer

voetbal tenue Jose Mourinho brengt de oversteek weer in de mode op Old Trafford.

En in tegenstelling tot de niet-aflatende poging, probeer het opnieuw-benadering van David Moyes, heeft hij aangetoond dat de strategie succes kan en zal brengen.

Fans van Manchester United behouden slechte herinneringen aan de voorzet onder Moyes, belichaamd door de thuiswedstrijd met Fulham toen United in 90 minuten 81 voorzetten plaatste om vervolgens 2-2 te tekenen dankzij een blessuretijd van Darren Bent-gelijkmaker.

Onder Mourinho heeft United het vermogen herontdekt om een ​​man in een rood shirt te vinden, in plaats van het hoofd van de tegenstander in het midden.

Gegevens van EA Sports laten zien dat United dit seizoen meer succesvolle crosses heeft gemaakt dan enig ander team in de Premier League, met 139 in 27 wedstrijden.

Het is de eerste keer dat United aan de top staat sinds Sir juventus ronaldo shirt kind Alex Ferguson in 2013 uit Old Trafford vertrok.