voetbalkleding kind barcelona Mane en Sabaly staan boven

voetbalkleding kind barcelona Mane en Sabaly staan boven de vrije trap, maar deze wordt afgekapt door Sabaly die hem doorgeeft naar de top van het strafschopgebied, waar Maya Yoshida er als eerste is. Dat was een vreselijke set-piece en een gemiste kans van Senegal.

68 min: Ismaila Sarr wordt van achteren naar beneden gesleurd net voordat hij het strafschopgebied betreedt, en Takashi Inui werd gedwongen om die uitdaging aan te gaan. Hij krijgt een gele kaart voor de overtreding en het bezorgt Senegal een spelhervatting in een geweldige positie.

65 min:Aliou Cisse ziet dat zijn ploeg een beetje worstelt en besluit een wijziging aan te brengen om de leiding over de wedstrijd terug te krijgen. Alfred N’Diaye wordt verwijderd ten gunste van Cheikhou Kouyate in een regelrechte ruil op het middenveld.

65 minuten:INUI SLAAKT OP DE DWARSBALK! Japan voert de druk op en dat had 2-1 kunnen en moeten zijn! Inui pikt de bal op in het strafschopgebied na een achterwaartse pass van Gaku Shibasaki en krult de bal heerlijk richting de verre hoek. Hij krijgt zijn kracht echter een beetje verkeerd en zet er te veel op, aangezien de bal van de bovenkant van de lat kan schieten en uit voor een doeltrap.

63 min: Wague stormt het strafschopgebied binnen met de bal aan zijn voet en botst tegen een Japanse verdediger, gaat naar de grond en vraagt onmiddellijk om een penalty die resoluut wordt geweigerd door voetbaltenue barcelona de Italiaanse wedstrijdofficial. Een goede beslissing van de scheidsrechter die vandaag vrij goed was.