voetbalshirt kind met eigen naam Inter zat zonder verdediger Stefan

voetbalshirt kind met eigen naam Inter zat zonder verdediger Stefan de Vrij vanwege een blessure, terwijl Joaquin Correa voor Edin Dzeko startte, terwijl Napoli Kalidou Koulibaly en Hirving Lozano verwelkomde.

De bezoekers gingen goed van start nadat Piotr Zielinski in de 17e minuut de score opende met een screamer van buiten het strafschopgebied nadat hij was opgezet door Lorenzo Insigne.

De aanvallen van Simone Inzaghi kwamen acht minuten later snel weer in de wedstrijd nadat ze een penalty kregen van de video-assistent-scheidsrechter (VAR) voor een handsbal van Koulibaly, waarbij Hakan Calhanoglu de zaken vanaf 12 meter recht bracht.

Met het spel werd geopend in de slotfase van de eerste strofe. Ivan Perisic zette Inter op slag van rust op voorsprong met een kopbal uit een corner van Calhanoglu.

Napoli bouwde momentum op na de rust, maar kreeg tien minuten in de tweede strofe een blessure, nadat steraanvaller Victor Osimhen geblesseerd raakte en werd vervangen door Andrea Petagna.

Klik op de link om al je voetbaltips voor de Euro Soccer10 Pools te krijgen!

Kort daarna bezorgde Lautaro Martinez de thuisploeg een kussen met twee doelpunten op het uur met een klinische aanval op David Ospina na een steekpass van Correa.

Napoli-coach Luciano Spalletti reageerde een kwartier voor tijd met een dubbele wissel toen Dries Mertens Insigne verving en Elif Elmas voor Lozano inviel.

De wissels van Spalletti hadden het gewenste effect, want Mertens trok 12 minuten voor tijd een doelpunt terug met een verbluffende aanval van buiten het strafschopgebied die over schotstop Samir Handanovic heen ging.

Mario Rui had de pech om de 3-3 niet te maken met een Goedkope Messi voetbalshirt vrije kopbal die Handanovic op de een of andere manier net over de lat van een lage positie pareerde, terwijl Mertens zijn volley over de lat skiede terwijl Inter de overwinning vasthield om het gat achter leider Napoli te verkleinen tot vier punten op de derde plaats.