Voetbaltruitjes kind Eden Hazard redde de dag voor Chelsea met een late treffer

Voetbaltruitjes kind Eden Hazard redde de dag voor Chelsea met een late treffer tegen Wolverhampton Wanderers. Nadat ze hun vorm hadden geconsolideerd met overwinningen tegen Tottenham en Fulham, leek Chelsea dit weekend op koers voor een verpletterende klap tegen Wolves. terwijl Wolves keek, zetten hun opmerkelijke seizoen en algehele record tegen teams in de top zes voort.

Chelsea slaagde er niet in om de hele wedstrijd duidelijke kansen te creëren en de teams kwamen na een rustige 45 minuten met 0-0 in rust. De bezoekers namen de leiding in de 56e minuut, toen Wolves een prima tegenaanval uitvoerde met combinatiespel tussen Jimenez en Diogo Jota.Mikel waarschuwt dat spelers onder de 30 spijt zullen krijgen van China transfers FIFA verhindert Chelsea om spelers aan te trekken tijdens het beroepsproces Robert Pires denkt dat Eden Hazard de PFA-prijs moet winnen Chelsea 1-1 Wolves De eerste scoorde zijn 14e doelpunt van het seizoen, via een afbuiging, en Chelsea kon Chelsea staarde naar hun zevende klasse onder Maurizio Sarri, alleen voor hun talisman Eden Hazard om de dag te redden tijdens de slotmomenten. hij was ongetwijfeld hun beste speler dit seizoen en zorgde ervoor dat ze dat niet deden. kom niet te ver achter in de race voor de Champions League. het was een schitterende finish van de Belgische vleugelspeler, dus check het doel hieronder: De race voor de kampioen LeagueChelsea zal gemengde gevoelens hebben over het resultaat te midden van hun uitdaging voor de top vier.Tottenham heeft drie van hun laatste vier Premier Leagues verloren, ook dit weekend tegen Southampton, en het leek de deur wagenwijd open te laten staan ​​voor hun rivalen.

ik heb geen genoegen genomen met een gelijkspel voor de wedstrijd, maar zal meer dan tevreden zijn gezien de context van de wedstrijd en het was niet minder dan de kant van West-Londen verdient. Wolven zouden ook niet al te teleurgesteld moeten zijn over het resultaat. Al verzekerde gelijkspel tegen Manchester City, Manchester United en Arsenal, terwijl het ook Tottenham en Chelsea versloeg in de omgekeerde armatuur. De voetbaltenue kind liverpool volgende stap voor Chelsea zijn reizen naar Everton en Cardiff City.