Serie A voetbalshirts kopen op Sky zullen blijven volgen

Sky Italia beweert: “we zijn er zeker van dat onze abonnees de wedstrijden van de Serie A zullen blijven volgen”, ondanks dat Mediapro de rechten heeft gewonnen.

Het Spaanse bedrijf bood € 1,05 miljard voor de rechten van 2018-2021 en versloeg aanbiedingen van Sky en Mediaset Premium.

Het is echter niet te verwachten dat Mediapro de goedkoop voetbaltenue wedstrijden zelf zal uitzenden, maar ze liever aanbeveelt aan anderen, met als mogelijke optie een toegewijd Serie A tv-kanaal, waarbij Sky en Mediaset andere wedstrijden opnemen.

“Ons bedrijf opereert door rechten te kopen,” vertelde Riccardo Pugnalin, Executive Vice-President van Sky Italia, aan La Repubblica.

“Deze keer zullen we ook de rechten van de Serie A kopen van degenen die de wettelijke rechten hebben om ze aan omroepen te verkopen. We wachten de komende maanden af ​​of en hoe ze aan Mediapro worden toegekend.

“We zijn er zeker van dat onze abonnees de wedstrijden van Serie A voetbalshirts kopen op Sky zullen blijven volgen.

“De Lega Serie A beschouwde het aanbod van Mediapro als eerlijk, maar voordat de rechten worden toegekend, moeten we wachten op het onderzoek en de autorisatie door de antitrustautoriteit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *