belangrijkste real madrid shirt goedkoop momenten van de wedstrijd

Simone Inzaghi voelde de buitengewone 4-3 overwinning weg bij Fiorentina toen 2-0 down “onze grootste overwinning van het seizoen” was.

Het was een bizarre nacht in het Stadio Franchi, met beide teams teruggebracht tot 10 mannen in de eerste 15 minuten, vervolgens controverse, straffen, een Jordan Veretout hattrick en uiteindelijk de Aquile die het omdraaide.

“We toonden hart en helderheid in de belangrijkste real madrid shirt goedkoop momenten van de wedstrijd,” vertelde Inzaghi aan Sky Sport Italia.

“Ik werd ook gespannen en werd uitgesteld toen het 2-0 was, hoewel ik de officials niet had beledigd, ik vroeg alleen om enige opheldering. Ik heb buitengewone medewerkers en ze wisten wat ze moesten doen, dus ik ben heel blij.

“Luis Alberto en Felipe Anderson veroorzaakten veel problemen voor de verdediging van Fiorentina. Dit was onze 50ste competitieduel van het seizoen, maar de jongens hebben een goede conditie en blijven opmerkelijke dingen doen.

“Deze overwinning was waarschijnlijk onze grootste overwinning van voetbaltenue kind goedkoop het seizoen, gezien hoe het ging. Ik was echter stomverbaasd toen ik zag dat maar heel weinig mensen Lazio een plaats gaven, zelfs in de top acht aan het begin van de campagne, omdat ik wist dat er kwaliteit was in dit team. ”

Het resultaat houdt hen naast Roma op de gedeelde derde plaats, nog steeds een punt voorsprong op Inter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *